loading

Aosite, wiwit 1993

Tatami Kabinet Gas Spring 1
Tatami Kabinet Gas Spring 1

Tatami Kabinet Gas Spring

Tipe: Tatami free stop gas spring Gaya: 80N-180N Pusat kanggo tengah: 358mm Jembar: 149 mm Rampung rod: Ridgid chrouium-plating Rampung pipa: permukaan cat kesehatan Bahan utama: 20 # Finishing tube

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Tatami Kabinet Gas Spring 2

    Tatami Kabinet Gas Spring 3

    Tatami Kabinet Gas Spring 4

    Jinis

    Tatami free stop gas spring

    meksa

    80N-180N

    Pusat menyang tengah

    358mm

    Stroke

    149mm

    Rod rampung

    Ridgid chromium-plating

    Pipa rampung

    permukaan cat kesehatan

    Materi utama

    20 # Finishing tabung


    CK Tatami Kabinet Gas Spring

    * Full-time kanthi tutup alus lan awet

    * Anti debu lan tahan karat Ningkatake rasa estetis

    * Lumahing dicet sehat, Satpam


    PRODUCT DETAILS

    Tatami Kabinet Gas Spring 5Tatami Kabinet Gas Spring 6
    Tatami Kabinet Gas Spring 7Tatami Kabinet Gas Spring 8
    Tatami Kabinet Gas Spring 9Tatami Kabinet Gas Spring 10
    Tatami Kabinet Gas Spring 11Tatami Kabinet Gas Spring 12



    Tatami Kabinet Gas Spring 13

    Tatami Kabinet Gas Spring 14

    Tatami Kabinet Gas Spring 15

    Tatami Kabinet Gas Spring 16

    Tatami Kabinet Gas Spring 17

    Dhukungan tatami buffer anyar Aosite lan desain buffer bisu nggawe lawang ngisor ora diwatesi kanthi kekuatan, awak sing cerdas, lan perasaan tangan sing nyaman nggawe pengalaman operasi sing nyenengake kanggo lawang tatami. Dhukungan sarung sing kenthel banget nambah kemampuan anti-karat lan anti-karat.

    Perusahaan kita ngadegake merek AOSITE ing taun 2005. Deleng saka perspektif industri anyar, AOSITE nggunakake teknik canggih lan teknologi inovatif, nyetel standar ing hardware kualitas, sing redefines hardware kluwarga. Seri hardware kluwarga sing nyaman lan tahan lama lan seri hardware tatami Magical Guardians nggawa pengalaman urip kluwarga anyar kanggo konsumen. Sawise pelanggan tuku produk kasebut, ana masalah ing proses panggunaan, sing nyebabake panggunaan normal produk kasebut. Layanan sawise-sales kanggo sampeyan.




    Tatami Kabinet Gas Spring 18Tatami Kabinet Gas Spring 19

    Tatami Kabinet Gas Spring 20

    Tatami Kabinet Gas Spring 21

    Tatami Kabinet Gas Spring 22

    Tatami Kabinet Gas Spring 23

    Tatami Kabinet Gas Spring 24

    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, mangga teka lan takon. 7X24 layanan pelanggan siji-kanggo-siji kanggo sampeyan.

    Pengin informasi luwih lengkap babagan perusahaan kita, layanan Tur Pabrik kanggo sampeyan.




    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Antarane pengin lan duwe, mung papan.Rega omah ora mung kendala kanggo rasa seneng. Perangkat keras sing ora apik, desain sing ora apik, mbuwang ruang ing omah. jawabane. Aosite geser laci undermount rong kali
    Nomer model: AQ-860 Tipe: Engsel redaman hidrolik sing ora bisa dipisahake (loro arah) Sudut pambuka: 110° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: lemari, lemari Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Nomer model: AQ-862 Tipe: Klip ing engsel redam hidrolik (dua arah) Sudut pambuka: 110° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: Kabinet, wong awam kayu Rampung: Nikel dilapisi lan Tembaga dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Tipe: Clip-on aluminium frane hydraulic engsel redaman Sudut pambuka: 100° Diameter cangkir engsel: 28mm Pipa Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Tipe: Geser bantalan bal telung lipatan normal Kapasitas muatan: 45kgs Ukuran opsional: 250mm-600mm Gap instalasi: 12.7±0,2 mm Rampung Pipa: Dilapisi Seng/ Elektroforesis ireng Bahan: Lembaran baja cold rolled sing diperkuat
    Two way hydraulic damping lemari engsel lawang Engsel, minangka aksesoris Furnitur penting nyambungake lawang kabinèt lan kabinèt, fungsi dipérang dadi siji cara lan loro cara; ing syarat-syarat materi, iku dipérang dadi kadhemen-mbalek baja lan stainless steel. Antarane wong-wong mau, hinge hydraulic
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect