loading

Aosit, siden 1993

Den nåværende situasjonen for boliginnredningsmarkedet i 2022: vanskelig, men lovende fremtid(2)

1

Manglene ved den tradisjonelle rene offline forretningsmodellen har blitt uendelig forstørret i epidemien. I teorien vil alle forretningsmodeller bli transformert eller eliminert. Hva er den fremtidige utviklingstrenden? Hva bør folk til hjemmebyggematerialer gjøre?

Ivrige forretningsoperatører vil ikke gå glipp av noen mulighet til å henge med på trenden, og boliginnredningsbransjen er intet unntak. Dette gjenspeiles ikke bare i produkter, men også i markedsføring. Fra spredning av tradisjonelle mediekanaler til plassering av selvmediereklame, prøver å spille selvmedier, til slutt jager alle trenden og jager den nye trenden. Når vi fant ut at hele verden er full av "griser" som flyr i vinden, er vi alltid som en outsider, og til og med "sauene" som er i nærheten har ikke blitt beskåret på lenge, og vi har savnet brutal vekst periode av media forgjeves.

Så, hvis arbeidet ikke kringkastes og ikke har noen trafikk, hva skal folk gjøre med byggematerialer?

Personlig IP er lettere å skaffe selvmedietrafikk enn bedriftens IP

Selve mediaplattformen er i seg selv en masseunderholdningsplattform, og innhold som er for kommersialisert er vanskelig å få for mye oppmerksomhet.

prev
The current situation of the home furnishing market in 2022: difficult but promising future(1)
Euro zone adds new member, Croatia to switch to euro from next year
NESTE
Anbefalt til deg
ingen data
FEEL FREE TO
CONTACT WITH US
Bare legg igjen din e-post eller telefonnummer i kontaktskjemaet slik at vi kan sende deg et gratis tilbud på vårt brede utvalg av design!
ingen data

 Setter standarden i hjemmemerking

Customer service
detect