loading

Aosite, wiwit 1993

Gas Spring Tetep 1
Gas Spring Tetep 2
Gas Spring Tetep 3
Gas Spring Tetep 4
Gas Spring Tetep 5
Gas Spring Tetep 1
Gas Spring Tetep 2
Gas Spring Tetep 3
Gas Spring Tetep 4
Gas Spring Tetep 5

Gas Spring Tetep

Apa Gas Springs? Sumber gas minangka mekanisme hidro-pneumatik serbaguna (ngandhut gas lan cairan) sing mbantu kita ngunggahake, ngedhunake lan ndhukung obyek sing abot utawa rumit kanthi luwih gampang. They’re most widely seen in various configurations of door hardware, but the potential uses are near

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Gas Spring Tetep 6Gas Spring Tetep 7

    Apa Gas Springs?

    Sumber gas minangka mekanisme hidro-pneumatik serbaguna (ngandhut gas lan cairan) sing mbantu kita ngunggahake, ngedhunake lan ndhukung obyek sing abot utawa rumit kanthi luwih gampang.


    Dheweke paling akeh katon ing macem-macem konfigurasi hardware lawang, nanging panggunaan potensial meh ora ana watesan. Ing saben dinten, sumber gas saiki umume ditemokake ing kabinet, ndhukung kursi lan meja sing bisa diatur, ing kabeh lawang lan panel sing gampang dibukak, lan malah ing piranti elektronik cilik.


    Minangka jeneng kasebut, sumber kasebut gumantung marang gas bertekanan - bebarengan karo sawetara pelumas adhedhasar lenga - kanggo ndhukung utawa nglawan sawetara pasukan eksternal. Gas sing dikompres nawakake cara sing bisa dikontrol kanggo nyimpen lan ngeculake energi minangka gerakan lancar lan bantalan, ditransfer liwat piston lan rod sing ngusapake.


    Iki uga umum diarani minangka struts gas, wedhus lanang utawa damper, sanajan sawetara istilah kasebut nuduhake set komponen spring gas, konfigurasi lan panggunaan sing dituju. Secara teknis, spring gas standar digunakake kanggo ndhukung obyek nalika obah, damper gas digunakake kanggo ngontrol utawa matesi gerakan kasebut, lan spring gas damped cenderung kanggo nangani loro-lorone.

    Gas Spring Tetep 8Gas Spring Tetep 9

    Gas Spring Tetep 10Gas Spring Tetep 11

    Gas Spring Tetep 12Gas Spring Tetep 13

    Gas Spring Tetep 14Gas Spring Tetep 15

    Gas Spring Tetep 16Gas Spring Tetep 17

    Gas Spring Tetep 18

    Gas Spring Tetep 19Gas Spring Tetep 20Gas Spring Tetep 21Gas Spring Tetep 22Gas Spring Tetep 23Gas Spring Tetep 24Gas Spring Tetep 25Gas Spring Tetep 26Gas Spring Tetep 27Gas Spring Tetep 28Gas Spring Tetep 29Gas Spring Tetep 30

    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
    Gagang laci minangka bagéyan penting saka laci, saéngga kualitas laci gagang raket banget karo kualitas laci lan apa laci trep kanggo nggunakake. Kepiye carane milih gagang laci? 1. luwih becik milih gagang laci merek terkenal, kayata AOSITE, supaya bisa
    Tipe: Klip ing engsel redam hidrolik (dua arah) Sudut pambuka: 110° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: Kabinet, wong awam kayu Rampung: Nikel dilapisi lan Tembaga dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Packing: 10 pcs/Ctn Fitur: Gampang Instalasi Fungsi: Push Pull Dekorasi Gaya: gagang klasik sing elegan Paket: Polybag + Box Bahan: Aluminium Aplikasi: Kabinet, Laci, Lemari, Lemari, Furnitur, lawang, lemari Ukuran: 200*13*48 Rampung: ireng oksidasi
    Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: Electroplating & Paint semprotan sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
    Jeneng produk: A01A Antique Inseparable hydraulic hinge damping (searah) Warna: Antik Fungsi: Soft closing Aplikasi: Kabinet, perabot omah Rampung: Nikel dilapisi
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect