loading

Aosite, wiwit 1993

Laci Logam Mewah 1
Laci Logam Mewah 2
Laci Logam Mewah 3
Laci Logam Mewah 4
Laci Logam Mewah 5
Laci Logam Mewah 1
Laci Logam Mewah 2
Laci Logam Mewah 3
Laci Logam Mewah 4
Laci Logam Mewah 5

Laci Logam Mewah

Seri Laci Logam Mewah-Seri Laci Logam Klasik ora mung akeh digunakake nanging uga duwe skema desain sing sugih: saka klasik nganti aplikasi khusus. Rel pandhuan seri laci logam mewah sing wis diuji minangka dhasar, sing njamin operasi geser sing lancar lan nyaman. Ing

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Laci Logam Mewah 6Laci Logam Mewah 7Laci Logam Mewah 8

    Seri Laci Logam Mewah-Seri Laci Logam Klasik ora mung akeh digunakake nanging uga duwe skema desain sing sugih: saka klasik nganti aplikasi khusus. Rel pandhuan seri laci logam mewah sing wis diuji minangka dhasar, sing njamin operasi geser sing lancar lan nyaman.

    Penemuan kasebut ana gandhengane karo rel pandhuan awak kabinèt, sing nduweni kemungkinan aplikasi sing ora ana watesan

    Pandhuan laci logam mewah sing diuji wektu wis nggumunake para pelanggan kanthi pengalaman operasi sing nyaman. Rol plastik sing tahan nganggo nggawe rel panuntun geser kanthi lancar lan lancar, lan beban dinamis saka rel pandhuan bisa nganti 35kg. Kanthi bantuan saka sistem redaman adaptif, laci bisa ditutup alon-alon lan Furnitur bisa dijamin kanggo urip.

    Ringkes kanggo titik iki, tutul pemahaman

    Apa digabungake karo rod ndhukung utawa piring inserting kanggo mbentuk laci karo papat sisih ditutup, kemewahan logam kothak rod seri nggantosi gaya katon cetha lan sudut. Kabeh bagean cocog karo siji liyane ing werna, ngarahake kanggo nyorot gaya desain produk murni.

    Gampang dibukak, kualitas apik. Kinerja geser dioptimalake

    Pasukan pambuka alus lan lancar, nggawa sampeyan pengalaman sing luwih nyaman sajrone proses pambukaan.


    Laci Logam Mewah 9

    Laci Logam Mewah 10

    Laci Logam Mewah 11Laci Logam Mewah 12

    Laci Logam Mewah 13Laci Logam Mewah 14

    Laci Logam Mewah 15Laci Logam Mewah 16

    Laci Logam Mewah 17Laci Logam Mewah 18

    Laci Logam Mewah 19Laci Logam Mewah 20Laci Logam Mewah 21Laci Logam Mewah 22Laci Logam Mewah 23Laci Logam Mewah 24Laci Logam Mewah 25Laci Logam Mewah 26Laci Logam Mewah 27Laci Logam Mewah 28Laci Logam Mewah 29

    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Nomer Model: A08E Tipe: Klip ing engsel redam hidrolik Ketebalan lawang: 100° Diameter cangkir engsel: 35mm Lingkup: Kabinet, wong awam kayu Pipa Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    1.Bahan mentah yaiku piring baja sing digulung kadhemen saka Shanghai Baosteel, produk kasebut tahan lama lan tahan karat, kanthi kualitas dhuwur 2. Bahan sing kandel, saengga sirah cangkir lan awak utama raket, stabil lan ora gampang tiba. mati 3. Kekandelan upgrade, ora gampang deform, super mbukak
    a. Built-in damper mutely soft close b. Instalasi geser kanthi cepet lan trep c. Damping sing dibangun
    Engsel lemari hidrolik pigura aluminium sing digawe saka baja kekuatan dhuwur kanthi proses manufaktur sing dhuwur banget, 15° buffer bisu, 110° amba mbukak gedhe karo mbukak lan mandeg, cocok kanggo lawang pigura aluminium minangka standar. * Urip tes produk>50.000 kaping * Onyx ireng
    Undermount Drawer Slides minangka jinis slide laci sing dirancang kanggo ndhukung barang sing abot lan gedhe banget. Padha dipasang ing ngisor laci lan nyedhiyakake operasi sing lancar lan sepi
    Tipe: Tatami free stop gas spring Gaya: 80N-180N Pusat kanggo tengah: 358mm Jembar: 149 mm Rampung rod: Ridgid chrouium-plating Rampung pipa: permukaan cat kesehatan Bahan utama: 20 # Finishing tube
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect