loading

Aosite, wiwit 1993

Pom Gas Tatami Kab 1
Pom Gas Tatami Kab 1

Pom Gas Tatami Kab

Tipe: Tatami free stop gas spring Gaya: 25N 45N 65 Pusat kanggo tengah: 358mm Jembar: 149 mm Rob rampung: Ridgid chrouium-plating Rampung pipa: permukaan cat kesehatan Bahan utama: 20 # Finishing tube

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Pom Gas Tatami Kab 2

    Pom Gas Tatami Kab 3

    Pom Gas Tatami Kab 4

    Dhukungan udara tatami - apa karakteristik dhukungan udara tatami


    1. Ekonomi lan multifungsi. Penyangga udara Tatami nduweni akeh fungsi kayata amben, karpet, bangku, kursi utawa sofa. Kira-kira kamar sing ukurane padha, yen gaya Eropa, luwih apik tinimbang tatami.


    2. Iku apik kanggo kesehatan. Sofa alus bakal nggawe sikil, pinggul, relaksasi otot pinggul, lan dhukungan udara tatami sing lungguh ora bakal kuwatir relaksasi otot, lan tatami ngetokake wewangian suket nggawe wong sumilir. Tekstur sedheng alus lan hard, kanggo pangembangan balung bocah, nduweni peran kanggo ningkatake pertumbuhan.


    3. Ngirit papan. Dhukungan udara Tatami kanthi efektif bisa nggunakake papan kasebut lan ngirit ruang lantai amben, sofa, bangku lan kursi.


    4. Sekawan mangsa. Tatami minangka barang-barang rumah tangga. Wong mlaku ing kono tanpa alas, warata nanging ora lunyu. Ora kelangan ing mangsa lan ora panas ing mangsa panas. Iku resik lan nyaman.


    Dhukungan udara Tatami kok bisa entuk pembangunan sing durung tau ana ing Jepang, amarga saka Jepang akeh omah kulawarga cilik. Saiki rega omah China mundhak, konsumen kluwarga cilik uga mundhak, mula dhukungan udara tatami saya suwe saya populer ing pasar. Dhukungan udara Tatami bisa nylametake dekorasi lantai, ing wektu sing padha, nduweni kinerja termal lan nyaman sing apik, anget ing mangsa lan kelangan ing mangsa panas, sing cocok banget kanggo konsumen generasi enom.


    PRODUCT DETAILS

    Pom Gas Tatami Kab 5Pom Gas Tatami Kab 6
    Pom Gas Tatami Kab 7Pom Gas Tatami Kab 8
    Pom Gas Tatami Kab 9Pom Gas Tatami Kab 10
    Pom Gas Tatami Kab 11Pom Gas Tatami Kab 12
    Pom Gas Tatami Kab 13

    Kepala Sambungan sing bisa diatur

    Free nyetel loro sisih kanggo ngganti pasukan spring gas, nggawe

    luwih cocok kanggo lawang kabinèt

    lan entuk efek sing luwih apik.

    Desain Kepala Pom

    Gampang kanggo mbusak, gampang kanggo nginstal

    Stroke Chrome Hard

    Desain padhet, kapasitas kuwat

    saka support kuat anti-karat

    Pom Gas Tatami Kab 14

    Logo Aosite

    Logo eksklusif Aosite, kualitas dipercaya

    Lumahing Paint Semprotan Sehat

    Kesehatan lan lingkungan

    lumahing Paint semprotan pangayoman

    nggawe omah luwih aman lan liyane

    ekonomi

    dimensi instalasi

    sambungan luwes Tatami

    sirah, free imbuhan saka

    spasi, owah-owahan bantalan

    kapasitas saka cilik nganti gedhe,

    nggawe lawang kabinèt kanggo entuk

    efek nggunakake optimal.


    Pom Gas Tatami Kab 15

    Pom Gas Tatami Kab 16

    Pom Gas Tatami Kab 17

    Pom Gas Tatami Kab 18

    Pom Gas Tatami Kab 19

    Pom Gas Tatami Kab 20

    Pom Gas Tatami Kab 21

    Pom Gas Tatami Kab 22

    Pom Gas Tatami Kab 23

    Pom Gas Tatami Kab 24

    Pom Gas Tatami Kab 25

    Pom Gas Tatami Kab 26

    Pom Gas Tatami Kab 27


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    Engsel kabinet ireng redam hidrolik siji arah * Dhukungan teknis OEM * 48 jam uyah& tes semprotan * 50.000 kaping mbukak lan nutup * Kapasitas produksi saben wulan 600.0000 pcs * 4-6detik penutupan alus Jeneng produk: Engsel redam hidrolik siji arah Sudut bukaan:100° Diameter cangkir engsel: 35mm
    AOSITE pigura aluminium lawang agate spring gas ireng, pigura aluminium kaca lawang gas spring pilihan pisanan, nyedhiyani support kuwat kanggo saben mbukak lan nutup, mbukak ngimpi dhuwur-mburi Manufaktur ngarep, lan nggawe eksklusif lan papan impen. Mbukak lan nutup kanthi tenang, sepi sing luar biasa
    Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: lumahing Paint sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
    Tipe: Spring Gas Hidrolik kanggo Pawon & Kabinet Kamar Mandi Sudut pambuka: 90° Diameter cangkir engsel: 35mm Pipa Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    * Dhukungan teknis OEM * Kapasitas muat 115KG * Kapasitas saben wulan 100,0000 set * Kokoh lan awet * Tes siklus 50,000 kali * Sliding lancar Jeneng produk: geser laci tugas berat 53mm lebar (Perangkat ngunci) Kapasitas muat: 115KG Jembar: 53mm Fungsi : Kanthi fungsi redaman otomatis
    Tipe: Tatami free stop gas spring Gaya: 80N-180N Pusat kanggo tengah: 358mm Jembar: 149 mm Rampung rod: Ridgid chrouium-plating Rampung pipa: permukaan cat kesehatan Bahan utama: 20 # Finishing tube
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect