loading

Aosite, talu ai 1993

E fa'afefea ona fetu'una'i le aluga o le hinge hydraulic?

3

O le faʻamau faʻamau o se ituaiga o faʻamau. E to'atele tagata latou te le iloa pe fa'afefea ona fetu'una'i le aluga o fa'amau fa'amau. O le asō o le a ou taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona fetuʻunaʻi le aluga o le hinge hydraulic.

1. Fa'afefea ona fetu'una'i le pa'u o le kola hydraulic

1. Muamua, e tatau ona e mataʻituina le tulaga o pito e lua o le hinge hydraulic, aua o le tele o jacks i luga ma pito pito i lalo o le hinge hydraulic e mafai ona fetuunai i le 6 poʻo le 8 hexagon socket screws, o lea ia mautinoa muamua. O lona lapopoa, ona fa'aoga lea o le sikulima talafeagai mo le fa'aofiina.

2. Sosoo ai, fesuia'i i le tele o le pa'u e te mana'o e fetu'una'i. E masani lava, liliu i le agavale o loʻo faʻamalosi, ina ia sili atu le tulaga o le faʻaogaina o le hydraulic ma sili atu ona manino le aʻafiaga o le paʻu, aʻo liliu i le taumatau o loʻo faʻamalolo, ona mafai lea ona e faia. umi atu.

2. O le a le faʻavae o le faʻaoga hydraulic

1. Malosiaga: A tatalaina le faʻamau, o le puna torsion o loʻo fausia i totonu o le ogatotonu o le auvae tapuni e milo ma faʻaleagaina e maua ai se malosi tapuni faʻafefe;

2. Omiga eletise: O se tama'i pa'u suau'u e fausia i le pito i lalo o le auvae fa'atasi, ma o le piston ma le suau'u toe fa'afo'i fa'ase'e solo i tua ma luma i luga o le puipui o le pa'u suau'u e mafua ai le poloka, o lona uiga, o le mamafa o le suau'u;

3.Cushioning: Pe a tapunia le faʻamau, o le mamafa e mafua mai i le mimilo o le puna o le torsion e faʻamalosia ai le suauʻu hydraulic i totonu o le paʻu e tafe atu i totonu o le pu laʻititi o le piston. Ona o le laʻititi laʻititi o le pu o le suauʻu, e telegese le tafe o le suauʻu, lea e taofia ai le puna o le torsion mai le tapunia vave, o lona uiga, cushioning.

prev
What kinds of baskets are available in the kitchen?(3)
Cabinet and wardrobe hardware accessories(2)
sosoʻo ai
Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
FEEL FREE TO
CONTACT WITH US
Na'o le tu'u lau imeli po'o lau numera telefoni ile fomu fa'afeso'ota'i ina ia mafai ona matou tu'uina atu ia te oe se fa'amatalaga e leai se totogi mo le tele o fa'ata'ita'iga!
leai ni faamatalaga

 Faatulagaina o le tulaga faatonuina i le makaina o le fale

Customer service
detect