loading

Aosite, бидејќи 1993

Карактеристики на Татами лифтови

1. Лесно ракување

 

Со масата за подигање татами се управува повеќе со електрична енергија, а некои може да се управуваат дури и со далечински управувач. Има карактеристики на низок шум, голем телескопски опсег, стабилна работа, едноставна инсталација и практично ракување, што може да го направи внатрешниот простор многу променлив.

2. Заштедете простор

Обликот на платформата за кревање татами е различен. Овој дизајн го прави ентериерот без многу комплицирани или претерани украси, едноставен и дарежлив и го проширува просторот врз основа на оригиналната површина. Подот од татами може да се направи и во повеќе решетки простори. Или форма на фиока, има добро складирање и ефективно заштедува простор.

3. Еднособен мултифункционален

Со користењето на масата за подигнување може да се реализира мултифункционална просторија, која може да се користи како работна соба и чајџилница кога се крева, да се користи при примање пријатели, а може да се користи како простор за забава за деца или кревет како гостинска соба со јорган. Потребите на повеќето мали домаќинства.

 

 

Претходна
Zhengzhou Exhibition Review
AOSITE's heavy new product strength appeared, leading the mainstream trend of luxury
Следно
Препорачан за тебе.
нема податок
FEEL FREE TO
CONTACT WITH US
Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во контакт формата за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашата широка палета на дизајни!
нема податок

 Поставување на стандард во означувањето на домот

Customer service
detect