loading

Aosite, wiwit 1993


AOSITE

Sistem Tatami

Sistem tatami kasusun saka angkat tatami, spring gas khusus tatami, lan gagang didhelikake tatami, kabeh dirancang kanggo ngoptimalake pemanfaatan ing spasi winates. Lan angkat tatami luwih dikategorikaké dadi jinis pneumatik lan listrik, cocok kanggo lingkungan kantor lan hiburan saben dina. Wiwit taun 1993, kita wis entuk reputasi minangka produsen lan supplier sistem tatami kualitas ing China. Pabrik kita nawakake pilihan grosir kanggo sistem tatami berkualitas tinggi. Kanthi peralatan produksi sing canggih, insinyur lan buruh sing berpengalaman lan mumpuni, kita diakoni kanggo sistem pegangan sing paling apik lan duwe klompok dodolan sing ramah lan ahli sing nyedhiyakake dhukungan sadurunge lan sawise adol kanggo Soft Close Hinges, Ngalahake Aluminium, lan Engsel Damping 3D sing bisa diatur.
Soft Close Gas Spring Kanggo Pintu Kabinet Tatami
* Dhukungan teknis OEM * 50.000 kaping tes siklus * Kapasitas saben wulan 100.0000 pcs * Soft opening lan nutup * Lingkungan lan aman
Lift Listrik Kanggo Tatami
Keuntungan saka kustomisasi tatami Kaping pisanan, tatami minangka produk perlindungan lingkungan alami. Iku pancen migunani kanggo kesehatan manungsa lan umur dawa. Bisa ngliwati udhara langit lan bumi, mlaku tanpa alas kaki, pijet pulsa, ngaktifake getih lan ngendhokke tendon kanggo sampeyan kabeh wektu; iku uga wis
Didhelikake Ngalahake Kanggo Tatami
Tipe: Gagang sing didhelikake kanggo kabinet Tatami Bahan utama: paduan seng Sudut rotasi: 180° Lingkup aplikasi: 18-25mm Sudut rotasi: 180 derajat Lingkup aplikasi: Kabeh jinis lemari / sistem Tatami Paket: 200 Pcs/karton
Soft Close Gas Spring Kanggo Tatami
* Dhukungan teknis OEM * 50.000 kaping tes siklus * Kapasitas saben wulan 100.0000 pcs * Soft opening lan nutup * Lingkungan lan aman
Ora ana data

keuntungan saka tatami kustomisasi

Kanthi ngidini tata letak ruang tamu sing maneka warna lan serbaguna, sistem tatami kita nambah panggunaan ruang lan saestu menehi pengalaman multi-fungsi.

Tatami iku apik kanggo kesehatan

Tatami minangka produk perlindungan lingkungan alam. Iku pancen migunani kanggo kesehatan manungsa lan umur dawa. Bisa ngliwati udhara langit lan bumi, mlaku tanpa alas kaki, pijet pulsa, ngaktifake getih lan ngendhokke tendon kanggo sampeyan kabeh wektu; uga nduweni permeabilitas udara sing apik lan tahan kelembapan, anget ing mangsa lan adhem ing mangsa panas, lan bisa nyetel kelembapan udara.


Tatami kanggo pertumbuhan lan perkembangan bocah-bocah lan pangopènan tulang belakang lumbar wong tuwa duweni efek sing apik, bocah ora kudu kuwatir yen tiba. Dheweke uga bisa nyegah spurs balung, rematik, kelengkungan balung mburi lan liya-liyane.

papan gedhe pemanfaatan

Tingkat panggunaan papan gedhe lan panyimpenan trep. Tatami saiki dadi pilihan pisanan kanggo omah kulawarga cilik, tingkat panggunaan papan tatami ndadekake ekspansi ruang kulawarga cilik, nanging uga akeh barang omah duwe omah sing apik. Kepraktisan tatami uga minangka salah sawijining faktor penting sing disenengi wong.

nggunakake diversifikasi

Tatami bisa digunakake minangka amben kanggo ngaso ing wayah wengi lan ruang tamu kanggo luang ing wayah awan. Iki minangka papan sing cocog kanggo kulawarga lan kanca-kanca dolanan catur utawa ngombe teh. Nalika tamu teka, iku kamar tamu. Nalika bocah-bocah dolanan, dadi papan dolanan. Urip ing tatami, ing pangertèn, kaya pagelaran ing panggung.


Iku banget artistik. Iku sampurna nggabungake kepraktisan karo wawasan donya lan seneng loro olahan lan raos populer. Uga asale saka seni urip lan cocok kanggo urip.

Karakteristik saka TATAMI

Tatami minangka produk perlindungan lingkungan alam. Iku pancen migunani kanggo kesehatan manungsa lan umur dawa Tingkat panggunaan papan gedhe lan panyimpenan trep.
Ora ana data
Katalog Seri Tatami
Ing katalog seri tatami, sampeyan bisa nemokake informasi produk dhasar, kalebu sawetara paramèter lan fitur, uga dimensi instalasi sing cocog, sing bakal mbantu sampeyan ngerti kanthi jero.
Ora ana data

kasengsem?

Nyuwun Telpon Saka Spesialis

Nampa dhukungan teknis kanggo instalasi aksesoris hardware, pangopènan & koreksi.

Mob: +86 13929893479

Whatsapp:   +86 13929893479

E-mail: aosite01@aosite.com

Alamat: Jinsheng Industrial Park, Jinli Town, Gaoyao City, Guangdong, China.

Ora ana data

 Nyetel standar ing tandha omah

Hak Cipta © 2023 AOSITE Hardware  Precision Manufacturing Co., Ltd. | Sitemap
Ngobrol Online
Leave your inquiry, we will provide you with quality products and services!
detect