loading

Aosite, wiwit 1993

Gas Spring Struts 1
Gas Spring Struts 2
Gas Spring Struts 3
Gas Spring Struts 4
Gas Spring Struts 5
Gas Spring Struts 1
Gas Spring Struts 2
Gas Spring Struts 3
Gas Spring Struts 4
Gas Spring Struts 5

Gas Spring Struts

TIPS FOR INSTALASI BENER Umur dawa spring gas minangka fungsi saka lubrication bener saka asu laut. Mulane spring kudu tansah dipasang karo rod diarahake mudhun utawa karo rod guide ing posisi ngisor bab lampiran silinder. Ing sawetara aplikasi,

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Gas Spring Struts 6Gas Spring Struts 7Gas Spring Struts 8

    TIPS FOR A CORRECT INSTALLATION

    Umur dawa musim semi gas minangka fungsi pelumasan segel sing bener. Mulane spring kudu tansah dipasang karo rod diarahake mudhun utawa karo rod guide ing posisi ngisor bab lampiran silinder.


    Ing sawetara aplikasi, kaya sing diterangake ing gambar ing ndhuwur (contone. boots mobil), gerakan bukaan spring bisa nimbulaké kanggo muter munggah antarane posisi mbukak lan ditutup kanthi lengkap. Kene uga manungsa waé kudu mbayar kanggo nginstal spring karo rod diarahake mudhun nalika iku ing posisi ditutup kanthi, lan teken nang silinder. posisi dianjurake kuwi nggampangake lubrication saka guide lan asu laut, nalika ngirim efek rem banget.


    Lumahing rod penting kanggo njaga tekanan gas lan mulane ora bakal rusak amarga obyek sing tumpul utawa abrasif utawa bahan kimia korosif. Nalika nginstal spring gas, fitting ndhuwur lan ngisor kudu didadekake siji supaya segel ora ing strain. Alignment kudu dijaga ing kabeh stroke rod. Yen ora bisa, gunakake lampiran gabungan sing ngidini keselarasan.


    Getaran ing mesin sing ditrapake spring gas bisa dibuwang menyang segel liwat lampiran sing disambungake banget karo pigura. Ninggalake reresik cilik antarane sekrup mbenakake lan lampiran utawa ndandani spring nggunakake paling siji lampiran jointed.


    Disaranake mbenakake spring nggunakake pin Gamelan lan ora Utas bolts minangka puncak Utas, ing kontak karo bolongan lampiran, olahraga gesekan sing bisa kontras spring gas bener fungsi.


    Nalika nglamar spring gas, priksa manawa pasukan narik ora luwih saka gaya tikaman spring gas, supaya rod normal kacepetan ngusapake ora ngluwihi.


    Suhu operasi normal kanggo spring gas antara -30 °C lan + 80 °C.


    Lingkungan sing lembab lan kadhemen bisa nyebabake frost ing segel lan kompromi durasi musim semi gas.


    Spring gas wis dirancang lan diprodhuksi kanggo ngurangi utawa ngimbangi bobot sing abot banget kanggo operator utawa kanggo struktur sing dipasang. Sembarang panggunaan liyane sing bisa digunakake (shock absorber, decelerator, stop) kudu ditaksir kanthi teliti dening desainer lan pabrikan babagan daya tahan musim semi lan safety.

    Gas Spring Struts 9Gas Spring Struts 10

    Gas Spring Struts 11Gas Spring Struts 12

    Gas Spring Struts 13Gas Spring Struts 14

    Gas Spring Struts 15Gas Spring Struts 16

    Gas Spring Struts 17Gas Spring Struts 18

    Gas Spring Struts 19

    Gas Spring Struts 20Gas Spring Struts 21Gas Spring Struts 22Gas Spring Struts 23Gas Spring Struts 24Gas Spring Struts 25Gas Spring Struts 26Gas Spring Struts 27Gas Spring Struts 28Gas Spring Struts 29Gas Spring Struts 30Gas Spring Struts 31


    FEEL FREE TO
    CONTACT WITH US
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.
    Gegandhengan Produk
    1.Bahan mentah yaiku piring baja sing digulung kadhemen saka Shanghai Baosteel, lan produk kasebut tahan tahan, tahan karat lan kualitas dhuwur. 2. Transmisi hidrolik sing disegel, penutupan buffer, pengalaman swara alus, ora gampang bocor lenga. 3. Transmisi hidrolik sing disegel, penutupan buffer, swara alus
    Tipe: Engsel sudut khusus geser (cara derek) Sudut pambuka: 45° Diameter cangkir engsel: 35mm Rampung: Nikel dilapisi Bahan utama: Cold-rolled steel
    Diameter cangkir engsel: 35mm Ketebalan panel sing ditrapake: 16-22mm Bahan: baja cold rolled Jenis lengan: Penutup Penuh, Setengah tutup, Sisipan Base: Linear plate base
    Packing: 10 pcs/Ctn Fitur: Gampang Instalasi Fungsi: Push Pull Dekorasi Gaya: gagang klasik sing elegan Paket: Polybag + Box Bahan: Aluminium Aplikasi: Kabinet, Laci, Lemari, Lemari, Furnitur, lawang, lemari Ukuran: 200*13*48 Rampung: ireng oksidasi
    Tipe: Stainless Steel sing ora bisa dipisahake Hidrolik - engsel redam Sudut pambuka: 100° Diameter cangkir engsel: 35mm Rampung: Elektrolisis Bahan: Stainless steel Cara Instalasi: Instalasi Screw Sudut mbukak: 100 derajat Ketebalan lawang sing ditrapake: 14mm nganti 20mm Warna: Silver
    Gaya: 50N-150N Pusat kanggo tengah: 245mm Ketebalan: 90 mm Bahan utama 20#: 20# Finishing tube, tembaga, plastik Pipa Rampung: lumahing Paint sehat Rod Rampung: Ridgid Chromium-dilapisi Fungsi Opsional: Standar munggah / alus mudhun / mandheg bebas / langkah ganda hidrolik
    Ora ana data
    Ora ana data

     Nyetel standar ing tandha omah

    Customer service
    detect