loading

Aosite, talu ai 1993

E faigata ona fa'amutaina fa'aletonu i totonu o pisinisi va'a a le lalolagi (5)

E faigata ona fa'amutaina fa'aletonu i totonu o pisinisi va'a a le lalolagi (5)

2

O le utiuti o va'a fa'amamago o lo'o fa'apea fo'i ona fa'aumi. I le aso 26 o Aukuso, o le totogi o le lisi mo le Cape of Good Hope mo vaʻa mamago tele na maualuga e pei o le US $ 50,100, lea e 2.5 taimi i le amataga o Iuni. O totogi fa'ailoga mo va'a mamago tetele o lo'o felaua'iina le uamea ma isi va'a ua vave ona si'itia, ua o'o i le maualuga pe a ma le 11 tausaga. O le Baltic Shipping Index (1000 i le 1985), o loʻo faʻaalia manino ai le maketi mo vaʻavaʻa mamago, e 4195 points i le aso 26 o Aokuso, o le maualuga maualuga talu mai Me 2010.

O le si’itia o tau o uta a va’a koneteina ua fa’ateleina ai le oka o va’a.

O fa’amaumauga mai le kamupani su’esu’e a Peretania o Clarkson na fa’aalia ai o le aofa’i o fa’atonuga o le fauina o va’a container i le afa muamua o lenei tausaga e 317, o le tulaga maualuga lea talu mai le afa muamua o le 2005, o se si’itaga e 11 fa’atusa i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga na te’a nei.

O le manaʻoga mo vaʻa pusa mai kamupani tetele i le lalolagi atoa e maualuga tele. O le faasologa o le voluma i le afa muamua o le 2021 ua oʻo i le lona lua-maualuga maualuga i le tala faasolopito o le afa tausaga o le faʻatonuga.

O le si’itia o oka e fau ai va’a ua si’itia ai le tau o va’a container. I le masina o Iulai, o le fa'asologa o tau o fale fou a Clarkson o le 89.9 (100 ia Ianuari 1997), o se si'itaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 12.7 pasene, e o'o atu i le maualuga pe a ma le iva ma le afa tausaga.

E tusa ai ma faʻamaumauga mai le Shanghai Shipping Exchange, o le fua o uta mo pusa 20-futu na lafo mai Shanghai i Europa i le faaiuga o Iulai e US $ 7,395, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 8.2 taimi; O container 40-futu na lafo i le talafatai i sasae o le Iunaite Setete e US$10,100 ta'itasi, talu mai le 2009 Mo le taimi muamua talu ona maua fa'amaumauga, ua sili atu le US$10,000 fa'ailoga; i le ogatotonu o Aukuso, na siitia ai le uta i uta i West Coast o le Iunaite Setete i le US$5,744 (40 futu), o se siitaga e 43% mai le amataga o le tausaga.

prev
How to choose a hinge? Points for purchasing hinges(1)
Kitchen wall cabinet installation process(2)
sosoʻo ai
Na fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
FEEL FREE TO
CONTACT WITH US
Na'o le tu'u lau imeli po'o lau numera telefoni ile fomu fa'afeso'ota'i ina ia mafai ona matou tu'uina atu ia te oe se fa'amatalaga e leai se totogi mo le tele o fa'ata'ita'iga!
leai ni faamatalaga

 Faatulagaina o le tulaga faatonuina i le makaina o le fale

Customer service
detect